• Augusti 2017
 • Juli 2017
 • Augusti 2015
 • Arkiv

  Visste ni att..  Godmorgon! Hoppas allting är bra med er   Jag började min morgon med att gymma. Tycker det är så skönt att gymma på morgonen, dels för att det inte alls är lika mycket folk men även för att man har hela dagen till att göra annat sen. Så idag stod ben och rumpa på schemat och jisses så andfådd man blir! Men det gick bra ändå och jag la till ytterligare några övningar som inte fanns med på mitt träningsschema. Tillsist = stretching som är superviktigt! Jag tycker det är lite synd att vissa träningsprofiler bara visar sina träningstips, men inte hur de stretchar efteråt. 
   
   
  Efter träningen står äpple och valnötter på menyn. Mitt träningschema visar inte bara hur man ska träna utan även vad man helst ska äta under ett dygn. Lite överkurs för mig dock haha, men äpple och nötter var två saker som var bra att äta efter ett träningspass. Även banan som ni säkert har hört tidigare. 
   
  Visste ni att: 
  ..man inte ska träna samma muskelgrupp inom 48h? Om man har tränat mage under måndagen så ska man icke träna mage igen dagen efter, utan låta dom musklerna få vila. 
  ..energidrycker innehåller mycket socker och bör undvikas? Yes, så är det. Att dricka en energidricka efter träning hjälper dig inte påvägen, tyvärr. För att man "ska kunna" dricka energidrycker lär man träna enormt mycket och hårt, för att det inte ska påverka kroppen negativt med tanke på allt socker. 
  ..man ska äta inom 30 minuter efter att man har tränat? Jajjamän, efter en träning väntar kroppen på att få kolhydrater för att bygga muskler. Och som jag skrev ovan är banan och vatten bra! 

  Kommentarer
  madelein.se säger:

  Bra tips!
  Tack, halloumi är gott :-)

  2017-07-26 | 12:20:59
  Bloggadress: http://madelein.se/
  Melan säger:

  Åh tack för tipsen!

  2017-07-26 | 12:23:23
  Bloggadress: http://www.nouw.se/Melan
  Celine säger:

  Bra tips! Tycker också att det är härligast att träna på morgonen, då blir man så pigg sedan också :)

  2017-07-26 | 13:36:39
  Bloggadress: http://celinelf.blogg.se/
  My säger:

  Håller med dig! Gillar också att gymma på morgonen så har man hela dagen framför sig sedan :D

  2017-07-26 | 13:44:23
  Bloggadress: http://monkiapa.blogg.se/
  elin säger:

  Tack för tipset!<3

  2017-07-26 | 14:26:39
  Bloggadress: http://nouw.com/johnssons

  Kommentera inlägget här:

  Namn:

  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback